Scriptie

Met Onkruid vergaat niet schreef Deborah Bruin een gecombineerde eindscriptie voor de mastervarianten Strafrecht en Staats- en bestuursrecht van de Erasmus Universiteit Rotterdam. De scriptie werd beloond met een negen. Daarnaast rondde Deborah beide masters cum laude af.

Omdat beide rechtsgebieden deel van het coffeeshopbeleid uitmaken, was het nodig beide te combineren om tot een beknopte, afgewogen beschrijving te komen van ons huidige coffeeshopbeleid en de ontstaansgeschiedenis daarvan. Deze uitgave beschrijft de strafrechtelijke en bestuursrechtelijke geschiedenis van het coffeeshopbeleid in Nederland, met extra aandacht voor de situatie in Rotterdam. De stad waar de huidige minister van Justitie, dhr. Opstelten, burgemeester is geweest.

Het Nederlandse coffeeshopbeleid is al jaren onderwerp van discussie en met de publicatie van dit werk wil het Platform Cannabisondernemingen Nederland een nuttige bijdrage leveren aan deze discussie. Het is uitgegeven door Organic press in opdracht van Platform Cannabisondernemingen Nederland. Eenieder die een connectie heeft met dit onderwerp zou dit moeten lezen om een realistisch beeld te krijgen van het huidige coffeeshopbeleid, aldus Platform Cannabisondernemingen Nederland.

Heeft u interesse in een exemplaar, dan kunt u contact opnemen.

‘Onkruid vergaat niet: ontwikkeling van het Nederlandse coffeeshopbeleid en de samenwerking tussen strafrecht en bestuursrecht.’
ISBN/EAN: 9789075924008
Taal: Nederlands
Verschijningsvorm: Paperback / softback omvang in pagina’s: 118, zonder illustraties